Една от легендите на Славия и българския футбол - Андрей Желязков, може да стане директор в "белия" клуб, пише "Мач Телеграф". Рекордьорът по голове в историята на Славия много дълго време беше изолиран в клуба, с който постигна най-големите си успехи на терена. Причината за това беше конфликт с президента на "белите" Венцеслав Стефанов. Напоследък обаче двамата са стоплили отношенията си и доказателството е, че Желязков изгледа няколко мача на "Овча купел" в неговата компания. 
 
Смята се, че още след загубата от Левски треньорът на Славия - Златомир Загорчич е поискал от силния човек в клуба - Младен Михалев, да отстрани Венци Стефанов и на негово място да дойде Желязков. Наставникът на "белите" и президентът са в конфликт почти от самото назначаване на сърбина. Според "Мач Телеграф" Стефанов е приел идеята Жужо да стане шеф в Славия, като се надява това да доведе до успокояване на обстановката в клуба, както и сред феновете. 
 
72-годишният вече Андрей Желязков на два пъти бе спортен директор в Левски в миналото, заемаше същия пост и в Локомотив София и Локомотив Пловдив. Бил е още скаут на Фейенорд за Югоизточна Европа. 

подкрепя българския спорт