Бранителят на ЦСКА 1948 - Александър Александров, говори по актуални теми около "червения" отбор. Алвеша прогнозира, че много скоро Мартин Камбуров ще изравни головия рекорд на легендата Петър Жеков.

"В първия мач в А група през лятото играхме 90% от отбора след пауза от шест месеца, последният ни официален мач беше в началото на март. Трябваше ни време, свикнахме, резултатите идват. ЦСКА не отстъпва по нищо на тези, които се бориха последните години за титлата. Напрежението не е малко, все пак името е ЦСКА. При липса на успех, има напрежение в клуба, нормално е. Треньорското ръководство си върши перфектно работата", заяви Александров в "Студио Дерби".

"Срещу Левски ни е един от най-слабите мачове, а на тях им е най-силният мач. Трябва непрекъснато да се стремиш да си по-добър, дори аз на тези години. Храната за един футболист е много важна", посъветва опитният футболист.

"Ние сме доста добър колектив, 80% сме още от Б група. Хубавото е, че всички сме българи. Видяхте със Славия как 22-ма българи направихме един добър мач." (бел. ред. В мача между Славия и ЦСКА 1948 стартираха 21-ма българи, тъй като в състава на "белите" бе северномакедонецът Филип Антовски)

"Не е лесно да играеш за Левски и ЦСКА, трябва постепенно да се вкарват младите футболисти. Трудно е да разчитат и да чакат само на тях. Опитът е много важен, особено за защитата. Ние сме опитни в дефанзивен план, а напред имаме по-млади и бързи момчета. Лудогорец е най-силният отбор, само те могат да се свалят от първото място, ако подценяват мачовете."

"Камбуров ще подобри много скоро рекорда на Жеков, той тренира всеки ден. Показва на младите как трябва да се отнася един професионалист. Той не е пропуснал тренировка, изкарва по 90 минути, на следващия ден тренира в много добра форма. На тези години Мартин е топ. Във всеки мач се борим за трите точки", каза Алвеша.