Треньорът на Арда Александър Тунчев не бе доволен след загубата на своя отбор с 0:1 от Славия в мач от efbet Лига. Специалистът сподели, че нищо не се е получавало за тима от Кърджали, като няма обяснение за поведението на своите играчи.

"Нямаше за какво позитивно да се хванем в този мач. Това бе най-слабият ни двубой от началото на сезона. Абсолютно нищо не се получи. Бяхме вяли и плахи. В атакуващ план не създадохме нищо. Не мога да си го обясня. След пет поредни победи трябваше да дойдем с повече самочувствие", започна той.

"Чакахме отбора на Славия да направи нещо. Стояхме далече от хората и не бяхме инициативи. Едва ли не противникът искахме да създаде ситуация. Имахме едно положение на Боруков и с това се изчерпахме", сподели специалистът.

"Трябва да променим начина, по който изглеждахме днес. Идват и трудни мачове, но след тази успешна серия, която направихме, трябва да се забавляваме. Не трябва да играем с припряност и уплах. Ясно е, че загубим, не сме непобедими. Изобщо не ми хареса как изглеждахме днес", завърши Александър Тунчев.