Изказване на старши треньора на Арда Александър Тунчев след поражението с 0:3 от ЦСКА 1948 в отложен мач от третия кръг в efbet Лига.

"Преди мача говорихме, че ЦСКА 1948 могат да ни изненадат със статични положения. Там е тяхната сила, така вкарват много голове и така решават мачовете си. За наше съжаление и при трите гола допуснахме индивидуални грешки. 

Мачът беше равностоен в началните минути. Да, ЦСКА имаше малко повече положения в началото, но през второто полувреме ние имахме повече. Създадохме ситуации, от които можеше да реализираме поне два гола. В последните мачове не успяваме да вкараме гол и явно има нещо, което ни пречи. Няма какво да се заблуждаваме, трябва да работим повече. Давам шанс на доста различни състезатели, така че в това отношение няма да се променям.

Условията в София вчера не бяха подходящи за футбол. От ЦСКА казаха, че няма да могат да изчистят терена и за днес и с оглед на условията това беше най-доброто решение - да дойдем и да играем в Кърджали.

Сега трябва да се възстановим за мача с Ботев в петък. Ясно е, че настроението в съблекалнята няма да е ок, но трябва да направим нужното, за да сме готови за мача."