Треньорът на Арда Александър Тунчев остана доволен от успеха на своя отбор, като похвали играчите си след нулевото равенство с Лудоорец от 14-я кръг на efbet Лига.

"Нямаше голове, но имаше интересни ситуации и пред двете врати. Доволни сме, Лудогорец е много класен отбор. Контролираше двубоя, но ние съумяхме да затворим постъпите до нашата врата и да не отбележат гол. Може би създадохме няколко добри ситуации наистина", започна той.

"Крачунов също играе много добре с глава. Изигра добър двубой, не трябваше да върти главата, но ситуацията на терена е различна. Футболистите се раздадоха, показахме и характер, което е радващо за мен", продължи специалистът.

"Нямаше и помен от мача със Славия. Днес мотивацията и начинът, по който изглеждахме, беше много различен и това ме прави щастлив. Ще се опитаме да задържим това ниво. Тези мачове всеки един ги чака. Срещу водещите отбори най-лесно се играе. Сами трябва да се мотивират играчите, ако искат да се покажат сами като индивидуалност и като отбор", добави треньорът на Арда.

"Знаят играчите и треньорският щаб за какво става въпрос. Няма да ни е лесно. ЦСКА ще направи всичко възможно да спечели срещу нас, но ще опитаме да ги затрудним и да си тръгнем с точки", завърши Александър Тунчен.