Наставникът на Арда Кърджали – Александър Тунчев, сподели мнението си след победата с 3:1 Над Крумовград в Пловдив. Специалистът не остана доволен от факта, че тимът му е намалил темпото през втората част и е допуснал гол.

„Мисля, че бяхме по-добрият и агресивен отбор и този, който търсеше повече победата. Изненадахме Крумовград с постройката си, радващо е, че успяхме да нанесем три удара в самото начало . Ориентирахме се по най-добрия начин и да поведем с 3:0. Имахме ситуации, в които можехме да вкараме още един гол”, каза той.

„През второто полувреме отпуснахме нещата и  допуснахме гол. Не останах доволен от това. Стараем се опитваме се, имахме и други намерения, но теренът не позволи да ги направим. Радващо е, че момчетата вече разбират какво искаме. Задължава ни да даваме всеки един мач максимума от себе си. Може някой отбор да ни победи, но за нас  е най-важно да се раздадем. Ако противникът е по-добър от нас, ще го поздравим. Етър няма какво да губи, тези мачове са най-трудни. Те ще дойдат в Кърджали да откраднат точка или три”, допълни Тунчев.  

подкрепя българския спорт