Наставникът на Арда – Александър Тунчев, сподели след равенството 1:1 с Черно море, че резултатът е напълно закономерен. Любопитен момент обаче е, че играчите на Тунчев не успяха да отправят нито един точен удар във вратата на домакините, а попадението им бе автогол на Виктор Попов.

„Мисля,че точката е закономерна. Започнахме по -добре мача. Бяхме по-добри в първите 15 минути, но после се получи някакъв срив в играта ни.Започнахме да губим топката и допуснахме гол. През втората част успяхме да се върнем в мача. Отбелязахме гол, имахме още два-три шанса, но не успяхме да реализираме. С оглед на ситуациите обаче мисля, че равенството е закономерно”, сподели Тунчев

„Всеки път казвам, че играем мач за мач. Млад отбор сме, имаме млади момчета, на които им трябва време. Стараем се, те се трудят доста. Не е лесно тук да се играе срещу Черно море. Доволен съм от старанието от всички. Недоволен съм от това, което направихме след 15-ата минута на първата част, когато дадохме инициативата на Черно море”, завърши специалистът.