Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на Карлос Охене и Виктор Генев за предстоящия двубой със Славия. Двамата страдат от контузии, както и Иван Бандаловски. Наставникът е лишен и от услугите на Александър Василев, който е наказан.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Пламен Колев, Ибрахима Конте, Александър Цветков, Стоян Вергиев, Ерол Алкан, Зоран Йосипович, Георги Ангелов, Иван Минчев, Ахмед Туба, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Вандерсон и Юлиан Ненов.

Утре (21 октомври) Берое приема Славия в двубой от 13 кръг на първенството. Срещата под Аязмото започва в 20.00 ч. и ще бъде ръководена от Радослав Гидженов от Пловдив. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развитие минута по минута в GONG.BG.

В историята на най-високото ниво на българския футбол Берое е надделявал над „Славия“ 37 пъти, а 46 са победите на сметката на „белите“. 24 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 180:130 в полза на „столичани“.