Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948. Той сподели, че на отбора му липсва класа. 

"Изиграхме едно от слабите си полувреме през първото. Разбирам момчетата, серия от мачове държим ниво. Липсва ни постоянство, леко класа и скамейка. Трябва да освежа отбора. Днес започнахме с петима играчи под 23 години. Ако искаме да гоним амбициите, които аз имам, ще ни трябва малко повече класа. Не може да не съм доволен от футболистите. Получават се и грешки. Закономерен резултат. Надявам се да можем да възстановим играчите", започна Томаш. 

"Днес Карагарен отбеляза гол. Аз исках този футболист да остане при нас. Да не говорим и за другите футболисти. Локомотив можеше да изглежда различно. Опитваме се да играем различен футбол от останалите в България. Ще дам шанс на всеки един да покаже себе си. Имаме цел да гоним и излизаме всеки мач за победа". 

"Фактите сами говорят. Ние нямаме изявен голмайстор. Лично за мен имам леко разочарование, защото искам да се боря за Европа. Всеки ден го повтарям на футболистите. Може и аз да им вкарвам напрежение, но един футболист расте под напрежение. Ще играем мач за мач и ще гоним всеки мач победата", продължи наставникът на пловдивчани. 

"В Локомотив има химия, ДНК. Липсва ни класа. Това е истината. Днес в ЦСКА 1948 имаше класа, особено в нападение. Трябва да сме реалисти и да подкрепяме тези млади момчета". 

"В момента в съблекалнята все едно сме загубили. На терена трябва да се показва", завърши Томаш.