Наставникът на Берое Александър Томаш остана доволен от победата наз Ботев, но все пак заяви, че има забележки от мача и обяви, че няма значение от това, че са на първо място във временното класиране.  

"Естествено, че няма никакво значение, че сме на първо място, освен за самочувствието. Играхме срещу един много дисциплиниран отбор. Влязохме не както трябва в мача. Създадохме ситуации, вкарахме 2 гола, можехме още. След 20-ата минута изцяло контролирахме събитията на терена. Вижда се, че трябва да работим върху контрола на ситуациите, на емоциите, на всичко, което искаме да доразвиваме. Поздравявам футболистите и публиката, но аз знам, че можем повече. Потенциала, който имаме е огромен, имам забележки от днес".

"Променихме начина си на игра и стила след 20-ата минута. За този манталитет говоря, най-важното е да запазим желанието и амбицията. Така че, имаме доста работа, която да вършим.

Всички футболисти в съблекалнята са важни, не искам хора, които да се возят на лодката".

"Моите очаквания винаги са били…даже ме е страх да ги кажа, ще ме обявят за луд. Ако нямаш очаквания защо го работим. Най-важното е съблекалнята", завърши той.