Старши треньорът на Етър Велико Търново Александър Томаш коментира победата на своя отбор с 3:0 над аматьорите от СпартакПлевен. Това беше и първи мач на отбора за новата година.

"Добра тренировка за нас, но сме далеч от това, което ще изисквам. Няма как да променим атмосферните условия, ако мога да докарам слънцето, бих го направил. Имаме много работа, която още трябва да свършим, още не сме на нужното ниво, но такъв е етапът от подготовката. Относно финансовите условия мога да кажа, че вече всичко е наред. Това, което ръководството ми бе обещало, го изпълни”, коментира Томаш.

„Преслав Боруков не игра по мое решение. Така съм преценил, искам хора, които са отдадени, а не хора, които мислят за друго. За Дани Младенов прецених да не играе на този изкуствен терен, за да не направим проблем. Относно Дуде Ндонгала тепърва ще преценявам, дали ще пътува за лагера, зависи от него. Познавам качествата му отпреди, но на този етап още не е подготвен", допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.