Футболистът на Крумовград Александър Колев бе избран за Играч на мача, след като отбеляза втория гол за своя тим в двубоя срещу Левски. Юношата на "сините" показа уважение към бившия си отбор и призна, че мачът е бил много труден.

"Благодаря на всички, които гласуваха. Беше много труден мач. Левски е най-добрият отбор в България. Подготвени са много добре физически. Мисля, че дадохме всичко от себе си и през втората част вдигнахме оборотите", започна той.

"Няколко пъти през второто полувреме ги хванахме и на контраатака, получи ни се. Левски ми е дал хляб и от там съм тръгнал. Това ми е болна тема. Бяхме ги добре разучили, но играем добре като домакин. Добър отбор сме, нямаме Роналдо и Меси, но си помагаме един на друг. Показваме нелош футбол и това ни радва, и дава самочувствие. Срещу по-добрите отбори се играе по-лесно, тъй като има повече пространства", продължи нападателят.

"Отборите от долната таблица са по-затворени и е по-трудно за нападател. В двубои срещу отбори като Ботев Враца и Пирин трябва да печелим точки", завърши Александър Колев.