Новото попълнение на Левски Алдаир Невеш си постави за цел титлата.

„Благодаря за топлото посрещане и добрите думи. Много добре се чувствам в първите си дни тук. Все пак има много бразилци в отбора, говорим един и същ език. Това много ми помогна в първите дни на адаптация и комуникация. Ако трябва да бъда честен, всички в отбора ме приеха много добре и бързо ще се адаптирам“, започна Алдаир.

„За малкото си време тук, вече си дадох сметка, че Левски е наистина много голям клуб. Изключително съм щастлив, че следващата стъпка от моето развитие е да съм част от този голям клуб. Наистина ще се постарая да дам най-доброто от себе си“, каза още той.

„Разбира се, веднага като получих предложението от Левски, си направих труда да проуча отбора и разбрах, че е наистина голям клуб и лесно взех решението да стана част от него“, коментира новото попълнение на Левски.

„Първата контрола все пак бе много в подготовката. Ние сме на етап, в който не могат да се дават много крайни оценки, но започнах да се разбирам добре с колегите, да се запознавам по-отблизо с изискванията на треньора. Много добри впечатления имам. От това, което виждам, играчите, които сме събрани и целите на Левски, мисля, че ще се получи. Надявам се да направим много добър сезон“, заяви Алдаир.

„Бях добре посрещнат и се разбирам всички, но може би капитанът Цунами ме прие добре, защото той знае какво е да си нов играч и как се чувстваш, дори от какво имам нужда“, призна Алдаир.

„Израснал съм Ревердиш, малко градче в близост до Лисабон. Там започнах да играя футбол в детските формации. Като юноша се преместих в друг град и там продължих развитието си в Академика Коимбра, където се включвах в мачовете на втория отбор. След това имах няколко години в третото ниво в Португалия, докато стигна до преминаването си в Понферадина във втора дивизия на Испания“, заяви футболистът на Левски.

„Най-важното е да имаме добър колектив. Най-важната цел е да станем шампиони. Това ще бъде успех за клуба, а и индивидуално за мен, защото това ще бъде една реализирана мечта, а именно да бъда шампион с този клуб в България“, призна Алдаир.

„Преди да дойда тук се запознах с публиката на Левски. Гледах няколко видеа в интернет. Знам, че привържениците следват навсякъде отбора. Видях, че има гореща подкрепа във всички мачове. Това е от нещата, които прави Левски най-големият клуб в България. Аз вече съм нетърпелив да започне шампионата и да играя пред тази публика“, заяви Алдаир.

„Обещавам на феновете, че ще се трудя много здраво, за да може Левски да е там, където му е мястото и се надявам да постигнем целите, които ни отиват като клуб. Само Левски!“, завърши новото попълнение на „сините“.

Футболистът е роден на 11 октомври 1999 година в Тореш Ведраш (Португалия). През лятото на 2018 г. подписва първия си професионален договор с родния Торензе записвайки 10 мача. Година по-късно преминава в друг местен клуб – Академика Коимбра, където с екипа на тима до 23 години изиграва 22 мача. През лятото на 2020 година преминава в друг португалски клуб – Санжоанезе, където записва 16 мача. През юли на 2022 година преминава в испанския Понферадина, с чийто екип изиграва 9 мача. В началото на 2023 година е преотстъпен за един полусезон отново на Санжоанезе.