Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна, че новият му договор с тима съвсем скоро ще бъде факт. След успеха с 3:1 над Дунав Русе в efbet Лига хърватският специалист уточни, че изчаква единствено завръщането на клубния собственик Христо Крушарски в България.

„Да, горд съм от момчетата след този силен мач срещу Страсбург през седмицата. Не беше лесно да освежим отбора. Разчитах на техния характер и на мускулите, за да спечелим мача срещу Дунав. Това показаха момчетата. Доволен съм много”, коментира Акрапович.

„Предстоящият сблъсък срещу Левски? Няма да как да се откажа. Винаги имам 3-4 дефанизивни играчи. Офанзивно ще реагираме на всеки терен. Момчетата го правят добре. Възползваме се от шансовете си, вкарваме добре.”

„Ако е възможно, ако другите не могат да издържат на този ритъм, можем да мислим за топ 3. След 6 мача обаче е трудно да се говори какво ще стане в края на сезона.”

„Вие ми кажете, аз не видях умора днес. Напротив – видях тим с голямо желание, с тичане, с преследване на своята цел. Не можеш да го правиш, ако си уморен.”

„Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски горе-долу на 99 процента. Когато се върне на 9 септември, ще оформим договора. Дължината на контракта? За това ще говорим. Както той реши, така ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а само нещо конкретно, а това значи г-н Крушарски”, добави Акрапович.