В предаването "Домът на футбола" наставникът на "смърфовете" Бруно Акрапович коментира колоритния собственик на Локо Пд - Христо Крушарски, който не скрива надеждите си за титла. 

"Понякога и ние се чудим, като говори тези работи. От него лъха оптимизъм, той е бизнесмен, който знае какво казва. Аз трябва да предам този позитивизъм на играчите, да ги държа във форма. Когато победиш, вече мислиш за другия двубой. Има следващ мач, трябва да се внимава. В момента сме в средата на сезона, надявам се да продължим така." 

Босненецът коментира доверието, което босът на "смърфовете" имаше в него, и което с оглед на резултатите на отбора - бе напълно оправдано. 

"Крушарски знаеше какво сме се разбрали и помнеше как дойдох. Някои неща не се получаваха, дойдох в трудна обстановка. Играчите не бяха мотивирани, феновете бяха разделени. Ситуацията бе странна, не можеш да се оправиш нормално с тези проблеми, ако не си търпелив. Тогава си казах, че или ще се оправят нещата, или ще ме изгонят. За щастие, нещата се подобриха", заяви Акрапович.