Новият старши треньор на Хебър Пазарджик - Бруно Акрапович, е водил преговори и с друг български клуб. Босненският специалист, който беше начело на Локомотив Пловдив и ЦСКА преди няколко сезона, е разговарял с Ботев Враца. Преговорите са се провели след освобождаването на Тодор Янчев и малко преди ръководството да вземе решение да върне Христо Янев.

В крайна сметка, Ботев Враца са предпочели Янев, който успя да спаси отбора от изпадане след бараж с Марек Дупница миналата година, и са отказали да продължат преговорите с Акрапович, въпреки че той се е срещнал лично с кмета на Враца. Акрапович също е бил обсъждан за треньор на Спартак Варна, но до сериозни разговори не се е стигнало.

Бруно Акрапович дебютира начело на Хебър със загуба с 0:1 от Черно море на стадион „Тича“. В момента той работи активно по зимната селекция, с фокус върху привличането на централен защитник, и е получил подкрепа от ръководството за това. Акрапович е провел разговори с всички футболисти и е категоричен, че физическата форма на отбора изисква подобрение.

Следващият мач на Хебър е срещу Крумовград в събота. Както е известно, срещата няма да се проведе в Пазарджик, а на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик се очаква да бъде готов в края на ноември. Мачът на „Лаута“ е насрочен за 14:00 часа в деня за размисъл преди изборите.

подкрепя българския спорт