Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачаири коментира победата с 2:1 срещу Хебър. Освен това наставникът на заралии говори за Себастиан Вия и какво предстои за отбора.

"Получи се един здрав мач, беше 50 на 50. Теренът бе мокър. Липсваше ни последният пас, но след първия гол започнахме да играем по-добре на терена. И двата отбора се представиха добре. Поздравявам играчите, прогресът се вижда и това е пътят, който трябва да следваме. Остават ни още два мача за шампионата и един за Купата дано можем да поздравим нашите фенове с победи", каза Ачиари след срещата.

"Ние се трудим много физически. Последният мач играхме 120 минути, а теренът не бе в добро състояние. Имаме няколко футболисти, които са контузени. Нямаме толкова играчи, които да сменим, това е трудно за нас. Затова тази победа е толкова важна. Нямахме толкова хора на скамейката, които можеха да подобрят представянето ни. Остават ни още мачове и искаме да се представим по най-добрия начин с играчите, които имаме", допълни той.

"Мисля, че Ойос и Говеа ще са на разположение за нас. Аз гледам всяка седмица как тренират и растат нашите играчи. Играем срещу отбори, които се представят добре и шампионатът е тежък затова съм много щастлив. Оставащите мачове са много важни за мен. Ще мислим през януари да вземем нови играчи", сподели наставникът.

"Ние сме фокусирани само върху футбола, ние сме като едно семейство. В едно семейство винаги има проблеми, които трябва да се оправят. Всички мислим за Берое. Виждате на терена как се представят футболистите. Ако вътрешно има проблем, ще го оправим. Най-важното е, когато сме на терена нашите играчи да се раздават за този отбор и емблемата ни", коментира аржентинецът.

Относно Себаситан Вия и кога той ще е готов за игра Ачиари отговори: "Не знам, искам да може да играе по най-бързия начин, защото е много класен играч. Това е една голяма възможност за Берое. Той тренира, раздава се на всяка тренировка, желаем да влезе и да се представи добре"