Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от играта на тима в равенството с ЦСКА 1948. Двата отбора завършиха при резултат 0:0 в мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

"Поздравявам моите играчи, направихме много добър мач. Жалко, че не успяхме да вкараме гол от всички положения, които имахме. Много съм доволен, защото играхме срещу добър отбор. Моите играчи направиха много положения, много добре се представиха. Мисля, че нашите фенове трябва да са доволни, защото момчетата се раздадоха на 100%, но не успяхме да спечелим мача за тях", сподели той.

"Предният мач също бе добър, имахме някои проблеми, но сега ще имаме в една седмица три мача и ще правим много промени на футболистите. Това е нашият път, да сме печеливш отбор и да се забавляваме на терена", каза още наставникът на заралии.

"Аз мога да говоря за двата мача, които аз съм водил. Трябва да работим върху нападението. Аз съм доволен, защото имахме положения. Аз знам, че ще вкарваме в следващите мачове", допълни Ачиари.

След това той коментира предстоящия мач с Ботев Пловдив.

"Треньорите ми разказаха за дербито. Аз мислех само за този мач. От утре ще започвам да разучавам. Казаха ми, че ще бъде без публика този мач. Би било хубаво да е с публика и да подарим една победа на нашите фенове"