Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от своите играчи, но не и от резултата след края на двубоя срещу Левски от 30-я кръг на efbet Лига, спечелен от "сините" с 1:0.

"Това беше голям мач за нас. Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности, особено през първото полувреме. Играта ни беше завършена, имахме ситуации за гол, които бяха чисти. Играхме много високо и успявахме на контраатака да напредваме. Доволни сме от свършената работа, но сме разочаровани от резултата", започна той.

"Имаме два фази да играем спрямо съперника. Важно е да се справяме в единоборствата и да имаме ситуации за гол. В другата фаза трябва да сме добре отзад и да сме правилно позиционирани. Противникът се затрудни, а мачът беше завършен за нас, но не успяхме да вземем точки от сблъсъка", добави специалистът.

"Истината е, че отборът работи на добро ниво. Себастиан Вия можеше да помогне в ситуациите, в които имахме възможност за гол. Беше идеален шанс за него, защото има страхотна скорост и се надиграва чудесно един на един. Той пропусна двубоя, но в следващия мач ще бъде заедно с нас и трябва да поздравя Левски за победата, както и Николай Костов, който ми се струва отличен треньор. Изиграхме добър мач, но можеше да спечелим повече", продължи наставникът на Берое.

"Заради головата разлика попадаме в тази група. Всички играят добре и са трудни съперници. Искаме да сме първи и се надяваме да спечелим тези двубои. Ще мислим за следващите мачове", завърши Хосе Луис Ачиари.