Младата звезда на Левски Станислав Иванов призна, че трябва още да се развива, ако иска някой ден да бъде сигурен титуляр във всеки мач на Левски. 

Юношата на "сините" подчерта, че той и част от останалите български футболисти изостават най-вече физически от международния стандарт.

"В световен мащаб всички футболисти са на много високо физическо ниво. Това е една от моите слабости и нещо, което със сигурност трябва да подобрявам. Тренирам на 100 процента всеки ден, защото трябва да си заслужа мястото и в Левски. За други отбори не мисля", каза той.

Иванов, който по принцип започва от първата минута за Левски, остана резерва срещу Арда, но се появи през второто полувреме и дори отбеляза победния гол за 2:1.

"Треньорът така реши. Ако прецени да играя 5 минути, ще го направя и отново ще дам 100 процента от себе си. Тези неща не зависят от мен. Моята работа е на терена, а неговото решение в случая си беше правилно. Показвал съм много пъти, че имам добър ляв крак, а в случая успях и да вкарам гол. Но аз не си поставям цели за голове. Важно е Левски да печели", добави нападателят на Левски.

Иванов добави, че Левски е длъжен да победи Дунав в следващия кръг: "Не трябва да се притесняваме от срещата с Дунав. Тренираме всеки ден и ще се постараем да вземем мача"