Вратарят на Левски Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова са на почивка в едно от райските кътчета на земята - Малдивите. Звездната двойка публикува кадри от красивото място, където двамата са от вчера.

Михайлов и Лозанова избраха луксозния хотелски комплекс "Six Senses Laamu". Той е заобиколен от кристално чисти тюркоазени води и плажове с бял пясък. 

Вилите в комплекса разполагат с 37-инчов плоскоекранен телевизор и развлекателна система "Bose". Климатизираните луксозни вили са с красив дизайн и баня на открито с душ тип тропически дъжд. Гостите могат да правят слънчеви бани под малдивското слънце на самостоятелните канапета и шезлонги във вилите. 

Вижте повече снимки на Николета Лозанова в ГАЛЕРИЯТА

Михайлов и Лозанова не за първи път са в Малдивите. Вратарят на Левски отдавна сподели, че обича да почива в райското кътче на земята - "Малдивите си остават едно от най-любимите за мен места. Вече съм ходил четири-пет пъти и колкото и пъти да се върна там, си е моето място. Като отида на Малдивите се чувствам по един прекрасен начин. Не че като съм ходил по други дестинации, не ми е, но там някак си цялостната атмосфера – малкият остров, ресторантчетата, виличката, басейнът, морето, спокойствието, направо часовникът ти спира".

Николета също пусна стори в социалната мрежа Инстаграм