Избягалият в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков сам показа лукса и охолството, в които се е потопил в арабското емирство, пише "Струма". От седмица насам бившият бос на ПФК Левски споделя в официалния си профил в социалната мрежа "Инстаграм" фотоси от ежедневието си. 

От снимките става ясно, че дните му са уплътнени със скъпи удоволствия, сред които вечери в елитни ресторанти, нощни разходки и офроуд в пустинята. На една от снимките пък се вижда и силуетът на жена, позираща зад гърба на застаналия до палма Васил Божков. Кадърът е направен по свечеряване и лицето на въпросната дама не си личи ясно.

Със сигурност се знае, че тя не е нито официалната жена до Божков - бизнесдамата Елена Динева, която изкара 8 месеца в ареста и бе пусната срещу гаранция в края на октомври, нито пък певицата Лилана. Тя също бе освободена от ареста с мярка подписка. Нито една от двете няма право да пътува в чужбина.

Отдавна стана ясно, че „бърлогата“, в която е отседнал той, е всъщност мегалуксозният комплекс „Адрес Булевард“ в Дубай, който е разположен в самия център на емирството и включва един от петте най-високи небостъргача, търговски център, ВИП жилищен комплекс и хотелска част. Смята се, че Божков обитава пентхаус, който е собственост на румънската фамилия Бекали.

В интервю преди известно време Божков обяви, че живее под наем и има приятели от чужбина, които му помагат финансово. Справка показва, че най-евтината нощувка в луксозния хотел „Адрес Булевард“ струва 512 лева, а цените на жилищата варират от 6 до 9 млн. евро.