Футболистите и треньорският щаб на Етър лично изчистиха тренировъчния терен „Трифон Иванов” до Спортното училище във Велико Търново, на който се подготвят в първия етап от подготовката си. Идеята бе на старши треньора Александър Томаш и неговия екип заради усложнената обстановка в града след падналия обилен сняг и невъзможността да влезе снегопочистваща техника. Изчистването на терена бе вместо сутрешната тренировка на представителния отбор и в него се включиха всички, както и служителите на ОП „Спортни имоти и прояви”.

В акцията ще се включи и дублиращият тим на Етър с треньор Марин Стефанов и двете гарнитури от школата от елитните U15 и U17 групи, които играят и официалните си мачове там.

„Прогнозите за следващите дни са да няма сняг и теренът да е в добро състояние за предстоящата първа контрола на етърци”, коментира управителят на ОП „Спортни имоти и прояви” Петко Павлов.

В събота, 16 януари, от 11:30 часа "болярите" ще приемат там в първата си контрола от подготовката плевенския Спартак.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.