Безценно дарение от архива на клубната легенда д-р Стефан Божков - Стевето получи Музеят на спортната слава на ЦСКА. Дъщерите на прочутия футболист и треньор на армейците Малина, Лиляна, Лучия и техните семейства предоставиха множество артефакти от личната му колекция на церемония, състояла се на стадион „Българска армия“. На нея уредникът на музея Христо Христов – Графа припомни славната кариера на д-р Божков и приноса и успехите му за "червените".

От името на ръководството на клуба говори изпълнителният директор Филип Филипов, който подчерта, че ЦСКА цени своята история и ще направи всичко възможно да я съхрани за бъдещите поколения. Сред най-интересните експонати е възпоменателен плакет от шампионския финал с Левски през 1948 г., както и тетрадките, в които д-р Божков е водил своите записки по подготовката на отбора. Персонален медал от мача България - Унгария - 1:0, от 7 ноември 1948 г.

Личен плакет "Отбор победител" в турнира за Купата на Съветската армия от 1951 г. Юбилеен знак "10 г. БНА - ЦДНВ" с лента Турнир на СКДА в България (1954 г.). Брошура и плакет от третия международен турнир в Палма де Майорка (1971 г.), в който победител става ЦСКА. Възпоменателен плакет от ФК Барселона от 1/2 финала с ЦСКА през 1973 г. на турнира Хуан Гампер. Златни книги на СК Спортист (кв. Хаджи Димитър) от 1939 г. Възпоменателен сувенир от ФК Еспаньол от 1/2 финала с ЦСКА от 1977 г. от турнира "Купа Сарагоса", където победител става ЦСКА и още много други интересни вещи от личната колекция на великия д-р Стефан Божков.

Артефактите ще станат част от архивния фонд на музея