Новият наставник на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира предстоящия двубой от 2-ия кръг на efbet Лига срещу Лудогорец. Двубоят е в събота от 21:00 часа на Хювефарма Арена и ще може да го следите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.

"Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Труден мач срещу Лудогорец, мачът започва от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове", коментира новият треньор на ЦСКА 1948.

"Ще наблегна на разговори с играчите, ще опитам да променя нещо, имаше играчи, които играха малко под възможностите си в първия мач, не бива никой да ни отписва, трябва да бъдем и по-агресивни в единоборствата", добави той.

"Напуснаха ни доста играчи, дойдоха нови, има нужда от сработка, с тежките съперници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко шанс в мачовете, но такава е програмата. Ще разчитам на всички играчи с изключение на контузените, но няма да ги кажа. Отборите са с доста изравнени сили, футболистите са принципно на едно ниво. Имаме доста млади играчи, реалната ни цел е загадка за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, но къде ще стигнем ще видим", заяви още Миндев на първата си официална пресконференция.

"За мен е плюс, бонус, радвам се, че ме оцениха, вярвам във възможностите си, целта е да се задържа възможно най-повече време, за първи път съм треньор на такова ниво. Треньорът винаги е изкупителната жертва, ние се борим с времето, подготвен съм за това нещо. В Лудогорец, който и да влезе няма да свали нивото. Не сме се предали", приключи изказването си младият специалист.