Спортно-техническият директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи стража Кристиян Кахлина. Директорът в тима от Разград благодари на тима на Горица за бързото разбирателство за сделката часове преди да затвори трансферния пазар.

8 снимки

Караманджуков призна, че играчът е наблюдаван няколко пъти на живо от треньора на вратарите Здравко Здравков, освен че той е играл за Валдас Дамбраускас в хърватския клуб.

Още по темата:

Новият в Лудогорец: Заради Дамбраускас съм тук, отборът е най-добрият в България

„Наложи се да реагираме светкавично и взехме Кахлина. Наблюдавали сме го дълго време преди да дойде Валдас. Здравко Здравков го гледа няколко пъти на живо в Хърватия, тъй че изборът не е бил хаотичен. Преценили сме неговите възможности и качества. Благодаря на ръководството на Хит Горица, тъй като реагираха адекватно. Оставаха по-малко от 24 часа до затварянето на трансферния пазар и се стигна до трансфера и сделката. Желанието на Кахлина също бе да играе при нас и не се поколеба да премине при нас и сега ние сме тук пред вас. Пожелавам му здрав и успехи с Лудогорец”, бе коментарът на Гоерги Караманджуков.

„В договора между двата отбора има опция за откупуване и всичко е фиксирано и договорено”, коментира Караманджуков.