Футболният мениджър Лъчезар Танев обяви, че Любослав Пенев е точният избор за треньор на ЦСКА.

"Не ми харесва текучеството на треньори и футболисти на Българска армия. Не виждам отборът да е сглобен все още. По-скоро Лудогорец ще загуби първенството, отколкото някой друг да го спечели. Зависи от Лудогорец", заяви Танев пред Канал 3.

„Не е лесно да намериш човек, на когото да имаш доверие за ЦСКА. ЦСКА е велик клуб, всичко трябва да се решава в съблекалнята, да не излизат тези взаимоотношения публично. Трябва да се пази имиджът и репутацията на клуба. Любо Пенев е един човек, който е много дисциплиниран, но не знам какво се случи”, добави още Лъчо Танев.

Агентът похвали Васил Божков и братя Ганеви за стабилизирането на Левски: „Те осигуриха добър бюджет. Васил го познавам от много години. Човек прагматик, който никога не се е месил в спортните въпроси. Имат свобода, тръгнаха добре с начина на работа. Амбициите са на лице.”

“Лъха на стабилност и увереност в Левски, в това число и на треньора, върви по правилен път”, каза още Танев.

"Сините ще направят големия скок другия сезон. Мисля, че Левски показва сравнително добра игра и желание да се конкурират за титлата, въпреки че Лудогорец е напред, а и имат опитни играчи. Левски похарчи много, за да окомплектова състава през лятото. Трудно можеш да убедиш качествени играчи да дойдат у нас", направи прогноза мениджърът.