За да отбележи EFDN Action Weeks, ПФК Лудогорец 1945 има удоволствието да се обедини с MatchWornShirt и да участва в благотворителен търг за употребявани мачови тениски

#MoreThanFootball Action Weeks е инициатива на EFDN, подкрепена от Фондация за деца на УЕФА и ECA и е най-голямата кампания за участие на европейския футбол  в  обществения живот и социална ангажираност.

По този специален повод всички мачови тениски на Лудогорец, носени в мача от Лига Европа срещу Тотнъм Хотспур в Разград на 5 ноември 2020 година, ще бъдат пуснати на търг: matchwornshirt.com/Ludogorets. Тениските ще бъдат достъпни за наддаване в продължение на две седмици, така че не пропускате да направите оферта, за да участвате и да имате шанса да притежавате  уникална тениска от ПФК Лудогорец!

#MoreThanFootball Action Weeks представляват възможност на европейската футболна общност да се събере и да покаже невероятното въздействие на различните социални инициативи. Миналата година в кампанията участваха над 100 клуба, лиги и ФА, достигайки до над 40 милиона души по целия свят.

ПФК Лудогорец 1945 се гордее, че е част от тази огромна кампания. Клубът активно използва силата на футбола, за да подкрепя широк спектър от младежки дейности в общността. Лудогорец има за цел да популяризира образованието и физическата активност, като организира вдъхновяващи и ангажиращи дейности за младите хора.

Дайте офертата си и спечелете уникална част от историята на Лудогорец , Разград

Участието в благотворителния търг е лесно. Просто регистрирайте акаунт и наддавайте. Бързо се насочете към matchwornshirt.com/ludogorets, за да видите дали можете да победите конкуренцията. Тениските с автографи на футболистите от отбора , с които са играли този мач ви очакват!MatchWornShirt използва модерна UV-C светлинна технология, за да премахне следи от вируси, бактерии и ДНК от екипите, без да уврежда тъканта.

Тази уникална технология за третиране също така гарантира запазването на петна от кал и трева и други елементи, които са в съответствие с автентичните тениски.

Дайте оферта сега : matchwornshirt.com/Ludogorets