Билетите за домакинството на Левски срещу Черно море от 1/8-финалната фаза за Купата на България вече са в предварителна продажба. Двубоят на „сините“ срещу моряците е на 4 декември (сряда) от 17:30 часа. Ръководството на столичани е намалило стойността на талоните и се надява на по-голяма подкрепа от своите фенове за този важен мач.

В Сектор А (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза срещу 10 лв., в Сектор В срещу 7 лв., а в Сектор Б срещу 5 лв. Гостуващите фенове ще могат да наблюдават срещата на стадион "Георги Аспарухов" срещу 7 лв. Те ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г два часа преди началото на мача.

Билетите вече се продават в официалния магазин на Левски в сектор "A" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите могат да си закупят пропуск и от касите на Еventim, както и в бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange и билетен център на НДК. Има опция и за онлайн закупуване.

В деня на мача билетите ще се продават на касите пред Сектор A, на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

В сила остава и кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Черно море отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор A – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор A.