Българската Първа лига продължава да бъде лидер по генериран интерес сред феновете на футбола у нас. Те могат да се възползват и от активната 24/7 секция за спортни залози на winbet.bg, предлагаща възможности за поставяне на залози на всяка среща в родния шампионат. Налични са и разнообразни пазари, които позволяват на играчите да бъдат по-гъвкави в прогнозите си и да открият правилната формула за успех.

Двайсет и девет кръга бяха изиграни от началото на сезон 2022/23 в Първа лига на България. А кои са водещите голмайстори на шампионата до този момент?

Ивайло Чочев остава над всички

Направилият отлична кариера в Италия Ивайло Чочев се завърна в България през 2020 година, подписвайки договор с ЦСКА 1948. Към настоящия момент халфът е един от най-добрите футболисти в Първа лига и водещ реализатор на шампионата с 19 отбелязани попадения. Не е изненада защо немалко потребители залагат на негови попадения в спортна секция winbet.bg - той бележи на редовна база за “червените” и е истински лидер на тима.

Двама легионери допълват Топ 3 на водещите реализатори в Първа лига

Двама чуждестранни футболисти допълват Топ 3 на най-добрите голмайстори в Първа лига за сезон 2022/23. Това са звездата на Ботев Пловдив Антоан Бароан и перлата на ЦСКА Дюкенс Назон, като и двамата са отбелязали по 14 гола от началото на кампанията. И за двамата би било трудно да настигнат лидера Ивайло Чочев, но със сигурност тези цифри говорят повече от добре за представянето им до този момент.

Трима футболисти на Лудогорец допълват “шестицата” на голмайсторите

Трима играчи на шампиона Лудогорец допълват първата шестица на голмайсторите в българския шампионат. Тиаго има отбелязани 12 гола от старта на кампанията, докато Кирил Десподов и Матиас Тисера следват с по 11 реализирани попадения. Всички тези голове помогнаха на “орлите” да се върнат на първото място във временното класиране, с крехък аванс пред ЦСКА.

Нови спортни функционалности в WINBET

Българският игрален сайт предлага интересни нови функционалности на своите потребители. Една от тях е инструментът “Поискай пазар”, при който всеки потребител на платформата може да поиска опция за залог, която не е налична към конкретния момент.

Същевременно клиентите на WINBET имат възможността да се възползват и от функцията “Ранно изплащане”, при която залогът на потребителя ще бъде автоматично затворен, ако подкрепеният от него отбор поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход на срещат.

Турнир Първа лига на winbet.bg

Турнир Първа лига с награден фонд 100 000 лева продължава да бъде активен на winbet.bg. Всички регистрирани потребители на игралния сайт могат да се включат в него, стига да направят залози на срещите от българската Първа лига. С всеки залог те имат възможността да спечелят точки и да се борят за възможно най-предна позиция в класирането, а заедно с това - и за част от големия награден фонд на надпреварата.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.