Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, поздрави своя отбор за характера при победата с 1:0 над Берое. Наставникът отчете, че в други мачове тимът е играл по-добре, но не е успял да стигне до трите точки, докато сега срещата е била по-скоро равностойна.

„Не се получи много красив мач. Знаехме, че ще падне повече битка. Берое също имаха някои ситуации. Стана двуостър мач. От всичко, свързано с битката, съм доволен от футболистите. Можем да играем още по-добре. Винаги има спад след добър мач. Мислехме, че ще станат по-лесно нещата. Не беше никак лесно. Поздравявам ги за характера", започна Илиев.

"Контузиите са част от играта. Затова имаме и други хора. Имаме и млади момчета. Ако се наложи, ще влизат. Наложи се да правим промени, това е част от играта. Знаехме, че ще е битка. Радвам се, че я спечелихме".

"Ние в последните 8 мача имахме 5 равни и три победи. Някои мачове ги изиграхме много по-добре от този, но не ги спечелихме. Ако бяхме победили, нямаше да гледаме назад, а само напред. Това е награда за футболистите, където сме заслужавали да спечелим, но не сме”, завърши наставникът на варненци.