ЦСКА 1948 пусна в продажба официалния календар за 2022 година.

Ето какво съобщават "червените":

"Официалният календар на ЦСКА за 2022 г. вече е в продажба!

Можете да се сдобиете с него от клубния офис на бул. „Джеймс Баучер“ 12 или като го поръчате онлайн на shop.cska1948.bg оттук.

На календара в титулярния червен екип са изобразени всички Армейци от първия състав на отбора заедно със старши треньора на тима Николай Киров.

Стилът по традиция е изчистен, а иновативното в календара този път е, че той е вертикално разграфен с отделни снимки на всеки от състезателите, както и на наставника.

Тематиката е свързана с мотото на армейския състав през този сезон „Родени в София“ – слоган, който е изписан и върху екипите на ЦСКА за настоящата кампания.

Зад снимките на всички звезди на „червените“, сред които капитанът Даниел Наумов, Димитър Пиргов, Ивайло Чочев, Галин Иванов, Георги Русев и много други, греят и някои от най-големите забележителности на нашия роден град София.

Мястото, където любимият ни ЦСКА беше създаден. Клубът за пореден път отдава заслужения почит не само към „червената“ история, а и към величието на столицата.

Хартията на календара е от най-високо качество, а цветовете му са ярки, с преобладаващ нюанс на класическите – червено и черно. Вземете сега новия календар на ЦСКА! Бъдете и през следващата година всеки ден с „армейците“!