Ръководството на новака в еfbet Лига Царско село изпрати благодарствено писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по повод лиценза, който получи стадионът на „царете” и правото да приема мачове от елита.

До този момент Царско село домакинстваше на стадион „Славия” в Овча купел или националния стадион „Васил Левски”.

Ето какво написаха от щаба на Царско село:

„Уважаеми г-н Михайлов, ръководството на СФК “Царско село 2015” изказва своята благодарност и признателност към Вас и БФС за положителната оценка на всички предприети от нас действия по реконструкцията и модернизирането на стадион „Царско село“ и за полученият лиценз, с който може да приема мачове от efbet Лига през сезон 2019/2020 година.

Оставаме удовлетворени от факта, че Български футболен съюз оцени всички наши усилия в модернизирането на стадиона. През изминалите няколко месеца ние поставихме осветление, изградихме нова трибуна за гости, разширихме и модернизирахме съществуващите трибуни, сложихме ново информационно табло. След решението за предоставяне на лиценз всичко това ще бъде представено пред обществеността още в петък, когато посрещаме Берое на нашия стадион.

Няколко пъти открито сме отбелязвали, че СФК „Царско село 2015“ е социален проект, който израстна до професионален футболен клуб, а футболен клуб може да съществува само когато играе на свой собствен стадион. Това вече е факт. Чувствайте се поканени на всеки наш мач на стадион “Царско село”!