Старши треньорът на Бе­рое Александър Томаш плани­ра да направи доста промени по състава за домакинство­то на Славия в понеделник. Те са продиктувани от различни проблеми, съобщава в броя си вестник "Тема Спорт".

На вратата ще се завърне Душан Перниш, кой­то не пази при загубата от Черно море на "Тича" заради вирус. Първоначално стражът бе записан в тимовия лист, но се е почувствал зле и бе заменен. На върха на атаката ще се върне Мартин Камбуров, който не бе в гру­пата за мача във Варна.

Про­мяна ще има и в защитата. Левият бек Александър Василев е наказан. Педро Еуженио и Вандерсон, които бяха ре­зерви на "Тича", сега срещу бе­лите се очаква да са титуля­ри, пише "Тема Спорт". На Берое предстоят три поредни домакинства - две за първенство и за купата. Зада­чата пред зелените е да запи­шат три успеха в тях.

От вчера започна предва­рителната продажба на биле­ти за двубоя със Славия. До деня на мача цената им ще е 5 лева, а в понеделник на каси­те талоните вече ще са по 8 лева. ВИП билетите са по 30 лева. Талоните са вече в предвари­телна продажба.