Наставникът на Монтана, Атанас Атанасов, остана разочарован от неумениетона неговия отбор да използва максимално шансовете си при равенството 1:1 срещу Славия. Специалистът все пак поздрави играчите си за силната игра. 

„Според мен резултатът не е справедлив, тъй като имахме достатъчно ситуации. Игрово заслужавахме да победим, но вината е в нас. Не си изиграхме положенията достатъчно правилно“, започна той.

„Имаше ситуации, в които можеше да си решим мача, с втори гол. Винаги съм казвал, че напрежение у футболистите не трябва да има, по-скоро трябва да изпитват удоволствие. Отначало вярвам, че имаме потенциал да останем в елита, но само с равенства няма да стане“.

„До мача с Етър няма време, искам да се възстановим пълноценно. Не се съмнявам в старанието и качеството на играчите. В тази четворка сме изключително равностойни отбори, така че който сбърка по-малко, той ще победи“, завърши специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.