Треньорът на Царско село Антони Здравков остана доволен от представянето на тима си при равенството с Левски 1:1 на „Герена“.

Антон Узунов
38 снимки

„Мисля, че най-важното е отборът да играе добре. Показахме добра, колективна игра, особено през второто полувреме създадохме много добри положения. Не мога да съм недоволен, а напротив. Определено ни липсва централен нападател. Стефан Христов го използваме там, но той не е такъв и ще търсим, за да има кой да материализира положенията“, заяви Здравков.

„Знаем кои са силните ни страни – скоростта и техниката. Левски имаше сериозни трудности при изнасянето на топката. Не сме играли защитно, а по-групирано. Хора с визия могат да подадат топката. Хубав удар и реализирахме гол. Определено липсват наши играчи. Двама са прекалено много. Не сме отбор от световна класа, за да разполагаме с 30 футболисти. Много сгъстен цикъл и се чувства липсата. Амбициите ни са с желание за победа и ако успеем да съкратим дистанцията с Черно море. Не мога да кажа причината за тази нервност. Може би резултатът го направи“, добави още той.