Ще разклатят ли нацистките поздрави правителството, и защо подминаваме агресията около нас, са само част от отговорите, които водещите на „Събуди се“ ще търсят този уикенд от своите гости, между които – Волен Сидеров , и съпругата на звездата от „Като две капки вода“ Ваня Джаферович – Евгения, също жертва на насилие.

Аферата „Цум гейт” – повод за среща между премиер и висш съдия. Какво си казаха Бойко Борисов и Лозан Панов? На живо от кабинета на члена на ВСС. На живо от САЩ „Събуди се“ ще проследи поредната афера с печат „Доналд Тръмп“ и ще потърси отговор на въпроса: Докъде ще стигне американският президент?

Ива Софиянска-Божкова ще се срещне със сина на Христо Мутафчиев - Асен, за да разбере повече за вълненията в живота на наследника на голямата актьорска фамилия. Мариян Станков-Мон Дьо пък ще разкрие още тайни от света на звездите в България, с помощта на техния личен фотограф – Красена Ангелова.

И още: В следващите няколко седмици кампанията на Новините на NOVA "Мисия образование" поставя на фокус проблемите в детските градини. В серия от специални репортажи в "Събуди се" водещите и репортерите на NOVA ще търсят решенията на проблемите в системата. Какъв е генезисът на проблема, изпълними ли са на практика исканията на протестиращите родители и как е устроена системата в чужбина? Отговорите - в "Мисия образование".

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.