Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA в „Ние, нашите и вашите“, ще видим футболния треньор Велислав Вуцов, който ще бъде футболен коментатор на мача межди „Реал Минерал“ и „Реал Оригинал“. Срещата ще реши кой от двата тима ще има правото да преговаря за трансфер на футболисти в „Лудогорец“ в сериала.

Вили Вуцов е един от централните образи в романтичната комедия още от началото, когато момчетата показват къщата на момичетата. Негова снимка има в хола сред купи и футболни артикули, място което Мартин нарича „Нашият олтар“.

Малкият Вили споделя на сестрите си, че е кръстен на него: „С тате преди са играли в Славия. 90-та година, 18 април, 42-та минута тате му е дал невероятен пас“, а Мартин допълва „татко и чичо Зорко са големи фенове на Славия“.

Заедно с Вили Вуцов, като коментатор ще видим и Иво Райчев от Дарик Радио. „Типично българска гледка, много джаскане и блъскане, много ръчкане и кюскане и много малко футбол. Моят бивш колега има голяма класа. Виждате, че той знае всичко и може всичко във футбола, но контузията му попречи да играе на по-високо професионално ниво“, ще бъде част от коментара на Вуцов за срещата.

В новите епизоди голяма новина, тайна среща и няколко важни събития очакват семейство Иванови. Лили ще разбере, че е бременна, Деси ще се срещне тайно със Сакис в София, Иво ще се опита да търгува с тестове в училище, а Божинов ще направи свой футболен отбор, конкуренция на Реал Минерал.

Как ще реагира Христо на новината, че ще имат още едно дете? Какво ще се случи на срещата между Деси и Сакис и кой отбор ще спечели правото да преговаря с Лудогорец - ще стане ясно в пети и шести епизод на „Ние, нашите и вашите“ – сряда и четвъртък, от 21:00 ч. по NOVA.