Българският национал Валери Божинов бе голямата звезда на закриването на сезона на Детската лига на Българска асоциация мини футбол.

Днес се изиграха последните мачове от сезона, кипеше много настроение и вълнение на терена и покрай него. Базата бе пълна с родители, деца и треньори.

Сред гостите бяха бившият капитан на Локомотив София Кристиян Добрев, бившият треньор на "железничарите" Тони Велков, както и самият Божинов.

Валери не отказа снимка на десетките почитатели и поздрави стари познати, които срещна на BAUHAUS Arena.

За настроението на всички се грижеше професионален диджей, а преди последния мач за сезона между ДАФ и Барса, беше пусната и празнична заря за радост на децата.

Интересното е, че в тази лига въпреки резултатите, няма класиране и всички отбори са победители. Именно по тази причина Божинов, Велков и спонсорите на надпреваратата Елван и Ала Груп наградиха с шампионски медали всички деца.

Все пак няма как да не отличим състава на ДАФ с треньори Кемал Рашидов и Петър Карачоров, които записаха 35 поредни победи с отбора и в лигата имат само победи.

По тази причина организаторите от БАМФ ангажираха отворен автобус за децата и родителите на ДАФ, с който те по примера на големите батковци показаха купата из цяла София, пеейки и празнувайки бурно успеха си.

В лигата през този сезон участваха отборите на Славия А, Славия Б, Национал А, Национал Б, Олимпия, Искър, ДАФ, Дит, Лъвчетата, Левски, Победа, Барса, Локомотив София и Витоша 2013.