Модният директор на Regina Елена Манолкова организира специален спортен ден за децата от столичния дом за сираци „Асен Златаров“ на 1-ви юни. Съпругата на треньора на вратарите на националния отбор на България по футбол до 19 години Владимир Манолков направи така, че на детския празник тези, които са в неравностойно положение, да не се чувстват различни от останалите, а да могат да се радват на също толкова позитивни и незабравими емоции.

Децата от социалния дом имаха възможността да се насладят на множество изненади, като „черешката на тортата“ бе специална демонстрация на трикратния световен шампион по бойно самбо Росен Димитров. Треньорът на националния отбор по самбо и бойно самбо се съгласи да приеме децата от дома в залата по карате на стадион „Локомотив“. Той предостави на малките си гости възможността да видят част от прийомите, с които си служат националите ни в един от най-мъжките спортове, набиращ сили в страната в последните години. Димитров е и звездата на българския ММА и един от лидерите на запазената марка в света на смесените бойни изкуства – TWINS MMA.

На събитието присъства и Владимир Манолков. Очарователната Виктория Манолкова и най-малкият член на семейството – Ерик също присъстваха на събитието, като предпочетоха да прекарат празничния ден по малко по-различен и емоционален начин.

Организаторът на провелото се събитие г-жа Манолкова пък поднесе на децата и голяма торта, подготвена и изработена специално за събитието. За всички деца от дом за сираци „Асен Златаров“ (включително и за тези, които не успяха да присъстват) имаше подготвен и специален комплект лакомства и вкусни изненади.

Празник за 1 юни

източник: reginaatelier.com