Събраха над 9000 лева за малката Вики

 източник: Личен архив

източник: Личен архив

Организаторите на благотворителната инициатива в полза на малката Вики успяха да съберат за каузата сумата от 9100 лева.

Ето какво написаха организаторите на инициативата:

"Скъпи приятели,
Завърши поредният благотворителен турнир под наслова "Футбол с кауза"! За пореден път доказахме, че заедно можем много - за малката Вики всички Вие събрахте сумата от 9100 лв.! Тези средства ще помогнат да се покрият специфичните за 2-годишното момиченце нужди за месеци напред. Ние от екипа на "Футбол с кауза" искаме да отбележим и нещо много важно - за пръв път не сме основен организатор, а ставаме "съорганизатори" на подобно мероприятие, изцяло инициирано и осъществено благодарение на домакините от футболния отбор на Министерство на финансите, и най-вече на техният основен двигател - Кирил Евтимов!

източник: Личен архив

Когато се разви инициативата, основната цел бе именно да се привличат добри хора, които имат сърце, душа и неизчерпаема енергия да дадат всичко от себе си за провеждането на такива благородни каузи! Кирил и борбеният отбор на финансистите показаха точно това, което стана и основна причина победителите (единствено по голова разлика) от отбора на ФК Торнадо 2013 символично да подарят трофея на своите съперници на терена, но вече големи приятели извън него!

източник: Личен архив

Възползваме се от възможността да изкажем благодарността си и към отборите, които взеха участие в турнира - съставът на домакините от МФ, както и отборите на Министерство на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и шампионите от ФК Торнадо 2013! Изключително благодарим и на най-големите дарители, сред които отборите на ПФК Лудогорец 1945, ПФК Нефтохимик Бургас, ПФК Дунав, ПФК Локомотив Пловдив, ВК Нефтохимик, националният вратар Ники Михайлов, фирма „Саванто“ АД, Стефан Тюфекчийски, Даниел Йорданов и всички които станаха съпричастни към инициативата и отделиха средства. Благодарим и на тези, които предоставиха награди за разигралата се томбола, а именно DJ Mascota, Влади Ампов – Графа, Пламен Николов-Пинко, Михаил Касабов, Веселин Балевски, Лъчезар Пейков, винарна изба „Бургозоне“ .

Накрая бихме желали сърдечно да благодарим и на специалните ни гости Валентин Михов, Ивайло Йорданов, Николай Жейнов и Христо Ристосков, които безрезервно откликнаха на поканата и станаха част от тази благородна инициатива", написаха организаторите на инициативата.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
благотворителност

Други