Дойде време за получаване на голямата награда за шампионите от тазгодишното издание на Каменица ФенКупа. Момчетата от Екоконс Пловдив ще гледат на живо в „Театъра на мечтите” сблъсъка на българите Димитър Бербатов срещу Стилян Петров в мача Манчестър Юнайтед - Астън Вила на 12-ти декември.

Пловдивският тим лети директно за Манчестър в четвъртък, ще остане там до неделя - 13-ти декември, като дори в програмата е предвидено време и за стадиона на Манчестър Сити.

„Момчетата от Екоконс си заслужиха Купата, защото в продължение на 6 месеца постигнаха 15 победи. Обещавам като водач, че всичко ще бъде О.К. и момчетата ще останат доволни. 2-3 часа преди мача Манчестър Юнайтед - Астън Вила ще бъдем в прословутото „Червено кафе”, където се събират фенове на „червените дяволи” от цял свят и някоя от настоящите или бивши звезди на отбора си бъбри приятелски с тях и раздава автографи. Екскурзията на Манчестър ще бъде супер, така че да тренират отборите за изданието на турнира Каменица ФенКУПА`10. Вече се готвим за предстоящия шампионат, така че не прекалявайте по Коледните и Новогодишни празници.” - съветва мениджър събития Кирил Глушков.

Кико, както го наричат във футболните среди, очаква оспорван турнир догодина, а наградата както се вижда си заслужава усилията и емоциите по футболните терени.

Иначе Гонг също може да се похвали с футболни достойнства, след като критикуваме, да покажем, че и можем. Нашият човек в Пловдив Митко Лишев е ключов играч в отбора - победител и заслужено в събота ще заеме своето място на „Олд Трафорд”.