Една от легендите на българския футбол и актуален председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново Бончо Генчев стана жертва на обир по време на церемонията по награждаването на лауреатите от програмата Децата и футболът, оплака се самият той. Церемонията се състоя в популярно и знаково заведение на националния стадион.

Той беше поканен да връчи наградите и да насърчи младите таланти да вървят към върховете във футбола с много труд и усърдие. Генчев оставил връхната си дреха в страни от сцената, а след като награждаването и снимките свършиха, той с изненада установил, че от палтото му липсват два мобилни телефона, портфейл с пари, дебитни карти, шофьорската му книжка.

Оказа се, че никой не е видял кой е човекът, пребъркал джобовете на палтото на Бончо Генчев, а самият бивш футболист беше много разочарован. Освен неприятното усещане, че е бил обран, той се ядосваше и от предстоящите разправии по институциите, за да си извади нови документи.

Бончо Генчев все пак се надява, че камерите на Националния стадион Васил Левски са запечатали как точно се случва инцидентът./ БТА