Футболният тим на NOVA и Gong.bg завърши на второто място в медийния турнир организиран от БФС и VIVACOM, който се проведе на базата на националния отбор в Бояна. В съботния ден тимът записа три победи от 3 мача.

В първата среща тимът победи този на БФС с 6:1. За състава на футболната централа игра и легендата Емил Костадинов. Във втория мач беше победен и съставът на VIVACOM с 2:1, а във третата и Блиц беше надигран с 4:1.

В днешния ден момчетата спечелиха с 4:2 след дузпи 1/4-финала срещу Спортал, като в редовното време двубоят завърши 1:1. Решителната дузпа реализира Емил Евтимов. Двата тима се срещнаха в последния кръг от медийната лига като двата тима завършиха 4:4, а това донесе шампионската титла на NOVA.

На 1/2-финал нашите момчета победиха bTV с 2:0, а във финалната битка загубиха тежко с 1:5 от силния тим на  Вulgaria ON Air и заеха второто място в надпреварата, което е голям успех. Само преди няколко седмици тимът ни стана шампион в медийната лига, а с представянето си на този турнир затвърди добрите впечатления с играта си.

Съставът на NOVA - Йордан Господинов, Любо Божанков, Иво Бързаков, Емил Евтимов, Борис Мутафчиев, Антоан Стефанов, Иван Бадев, Влади Василев, Даниел Иванов и Цветан Тасев.