Facebook е голяма работа. Чрез тази глобална световна мрежа, Гонг получи покана за едно интересно събитие, което със сигурност ще привлече вниманието на мъжката част както от екипа ни, така и на читателите ни.

На 22 ноември (неделя) в зала „Христо Ботев” от 14:00 до 15:30 часа носителките на приза „Най-секси българка във Facebook” ще се съберат и ритат във футболен мач в името на една добра кауза. Става дума за първата от Благотворителните инициативи на MARK AGENCY посредством конкурса „Най-Секси Българка”. На всеки 2 месеца 10 секси момичета ще играят футбол, като мачът ще бъде от 2 полувремена по 20 минути с 10 минутна почивка между тях. Входът ще бъде 10лв, а всеки желаещ и имащ възможността може да дари повече от посочената сума. На влизане парите ще бъдат пускани директно в специална кутия. Събраните средства ще бъдат използвани за лечението на малката Анджелинка, която страда от тежка форма на левкемия.

Изненадите за мъжете по трибуните няма да спрат до тук - след края на мача фланелките, с които ще играят момичетата, ще бъдат продадени на търг отново със благотворителна цел, чиято сума ще се прибави към тази на входа! Всеки закупил фланелка ще бъде V.I.P. гост на следващото издание на конкурса, което ще се проведе на 22 Декември в Club Versai.

Ето и списък на участничките в първият благотворителен футболен мач и техните снимки:


Петя Георгиева-Princess - Организатор на конкурса Най-Секси Българка и Българин във Facebook
Благовеста Бонбонова - 3 място Най-Секси Българка Summer Edition
Таня Константинова - Най-Секси Българка Април 2009
Вилиана Иванова - Най-Секси Българка 2 Място Октомври 2009
Паулина Ганчовска - Най-Секси Българка Август-Септември 3 Място
Индира Касимова - участничка в риалити шоуто "Survivor Филипините" и участничка във Най-Секси Българка за Март 2009
Десислава Атанасова - участничка в Най-Секси Българка Април 2009
Лъчезара Кънчева - Най-Секси Българка Август-Септември
Катрин Вачева - Мис Силикон 2 Място
Яна Николова - участничка в Най-Секси Българка Август 2009

 

 

снимки: Facebook