Бившият национален селекционер Станимир Стоилов застана на вратата на сборен отбор съставен от бивши футболисти в „Турнира на приятелството” организиран от немското посолство в България. Даниел Боримиров пък не спря да бележи голове и изведе отбора си до първото място.

Финалният сблъсък между двата звездни отбора съставени от бивши футболисти завърши с победа на тима на Боримиров с 4:1. Бившият халф на Левски отбеляза 3 гола, а един добави Владимир Иванов-Фугата. В селекцията личаха още имената на Емил Велев, Гошо Гинчев, Петър Хубчев, Емил Костадинов, Стефан Стайков, Адалберт Зафиров. С Мъри на вратата до финала се добра отбор, в който се подвизаваха Росен Кирилов, Милен Радуканов, Дончо Донев, Андрей Желязков и още много футболисти, чиято обща бройка мачове в А група надхвърля 1000. Въпреки загубата на финала Стоилов бе обявен за най-добър вратар, а Боримиров взе приза за голмайстор. Мъри заслужи приза, след като на полуфинала се представи достойно при изпълнението на дузпи. „Ол Старс” стигна до 11-метрови удари срещу Луфтханза след 1:1 в редовното време. Тогава дойде времето на Стоилов, който спаси една дузпа и прати тима си на финала.

Третото място в надпреварата, в която участваха 8 отбора, остана за отбора на Луфтханза.

Сборният тим на спортните журналисти остана извън финалната четворка. Първият мач в груповата фаза журналистите спечелиха с 6:0 срещу немското посолство. Последва обаче нелепа загуба с 2:3 от „Ол стар” воден от Боримиров, като именно той реализира и трите попадения. В последствие бе изгубена и пряката битка за участие на полуфиналите от отбора на Луфтханза. Въпреки това обаче журналистите изглеждаха най-добре на терена от всички тимове с произведената специално за случая екипировка с марка Jumper.

Турнирът на приятелството организиран от немското посолство бе с изцяло благотворителна цел.