Експеримент на Kamenitza върна Трифон Иванов с 18 години назад. Лигата на разБИРАчите иска да отговори на въпроса: може ли обичаната от всички нас футболна легенда да преповтори чутовното си воле от ‘94 година, което опъна мрежата на Уелс насред Армс Парк.

Макар Трифон отдавна да не е терена, разБИРАчите Ники Александров и Владо Тодоров застанаха зад тезата, че легендарната българска тройка ще преповтори волето си без проблем. На срещуположното мнение е Веско Димитров, който смята, че Трифон е вкарал гола случайно и сега няма как да се случи отново. От разБИРАчите неутрална позиция запази единствено Иво Райчев.

За да разберете какъв в крайна сметка е финалният отговор – вижте видеото с Трифон е заснето, монтирано и качено на www.kamenitza.com. То беше заснето специално за Лигата на РазБИРАчите.....Всеки от своя страна може да зададе своите футболни въпроси на същия сайт, а разБИРАчите ще изберат двата най-интересни от тях ще ги пресъздадат и заснемат на футболния терен.

С този проект Kamenitza дава още едно поле за изява за футболните фенове. На сайта www.kamenitza.com въпросите вече се трупат и стават все по-интересни. Ето и няколко примера: „Може ли да се направи мач без вратари?”, „Може ли да се изиграе мач с три отбора на три врати?”, „Как ще се промени резултатността на мачовете, ако ширината и височината вратите се увеличат с 50см?” и т.н.