Сборният журналистически тим Медия Юнайтед продължава напред в първото издание на LEGEA CUP организирано от Българската асоциация по мини футбол. На практика турнрът може да се нарече “домашен” за медийния отбор, тъй като от тази година италианския концерн е официален достачвик на екипировка на Медия Юнайтед. В първия кръг медийния тим продължи без игра, тъй като съперникът от British Council в последния момент информира, че няма да успее да събере боеспособен състав за мача с Медия Юнайтед. Иначе двубоят бе предвиден за част на Шампионската лига – 21:45. Победителят в LEGEA CUP този сезон ще спечели екипировка от италианския доставчик.

В събота Медия Юнайтед се върна на победния ход в Столичната аматьорска футболна лига. Съперникът ЗЕС бе пометен с 8:2, но мачът бе изключително труден. Два пъти ЗЕС повеждаше в резултата, след като журналистите трудно влязоха в мача и допуснаха нелепи грешки, които доведоха до негативното развитие на резултата. Все пак в последните 15 минути се изви истински тайфун пред вратата на съперника и от 1:2 резултатът бързо стигна до 8:2 след 7 безответни попадения. Хеттрик реализира PR-а на Левски Кирил Лулев, две попадения вкараха Александър Рангелов от Нова ТВ и Кристиян Димитров от БНТ. Един от най-важните голове пък реализира Мартин Томанов от ТВ7, който изравни резултата за 2:2. В мача участие зеха още Петър Нанев от БТВ, Петър Мисов от Ринг и стража Владимир Стоянов от в. България днес.

Така след издънката миналата седмица и 1:1 срещу Гръм, Медия Юнайтед продължава да бъде в подножието на върха в Лига Едно Лондон, като заема 3-то място с 4 точки зад лидера Barca. В изминалия кръг водачите размазаха с 12:3 намиращия се на второ място тим на Делта.