Отборът на Медия Юнайтед продължава напред в LEGEA Cup след успех с 4:2 във втория кръг на надпреварата срещу Екомет 90. Сборният журналистически тим чака жребия за следващия си съперник в "домашния" си турнир, организиран от Българската асоциация по мини футбол. Именно италианската фирма облича журналистическия отбор този сезон и за момента това носи необходимия успех.

Късният мач в петък бе доста напрегнат, но медийния тим демонстрира стабилна и комбинативна игра и успя да стигне до успех. Мартин Томанов от ТВ7 вкара два гола през първото полувреме за 2:0 на почивката. Съперникът върна едно попадение, но Кристиян Димитров от БНТ отново увеличи преднината на Медия Юнайтед. 10 минути преди края на срещата Екомет вкара още един гол, но Петър Мисов от Ринг сложи точка в спорта. За Медия Юнайтед в двубоя играха още Веско Вълчев от Гонг и представителите на Спортал Ясен Тошев, Бисер Тошев и Йордан Кроснаков.

Тази седмица предстои сериозен маратон от мачове на Медия Юнайтед. В сряда е поредния мач от Столичната аматьорска лига срещу BRITISH COUNCIL, който бе отложен заради двубоя за Купата. В събота е предвиден мач срещу Динамо София 2007. В неделя Медия Юнайтед стартира и участието ви в Зимния турнир на БЛФЗ. В него журналистите са в една група с тимовете на SHAMPOO LULIN, МЛАДОСТ ТИМ, МАГНУС БНС 33, VIVACOM, ГРЪМ СОФИЯ, BBQ, i:FAO, КОНЬОВИЦА ЮНАЙТЕД и РЕДУТА. Очаква се в първия мач срещу VIVACOM да бъде представен и новия официален екип на Медия Юнайтед на италианската фирма LEGEA, който е искрящо зелен.