Най-добрия халф в Северозападната “В” АФГ Мартин Кръстев – Куршума сключи брак с дългогодишната си приятелка Анелия на датата, на която са се запознали пред 6 години – 11 май.

Куршума, който е един от топ реализаторите на Локомотив Дряново и треньор на детската подготвителна група, събра приятели и съотборници на сватбена церемония в ритуалната зала на Дряново. Кумове на младото семейство бяха приятелите им Елисавета и Пламен Янкови. Кметът на града д-р Иван Николов засвидетелства брака и пожела на младоженците да запазят за дълго магията на любовта. След това Мартин и Анелия посетиха църквата “Св. Николай” в Дряново и получиха благословията на отец Йоан.

Над 170 души се веселиха в ресторанта на местния парк хотел. За невероятната атмосфера и доброто настроение допринесоха оркестър “Дряново”, а специален поздрав към влюбените направи участничката в първото издание на “Мюзик Айдъл” дряновката Илияна Ковачева.

Младоженците бяха отрупани с много подаръци. Братът на Мартин – Петьо Кръстев, който също е треньор в отбора, подари на най-новото семейство в Дряново ценна икона. Най-големия фен на Куршума, 9-годишния Теодор, който тренира в неговата школа, поздрави младото семейство със специално брейк изпълнение.

Кулминацията на вечерта настъпи в мига, в който булката разряза сватбената торта и подслади гостите, а изпълнителния директор на клуба DJ Теди Джорджо продължи до полунощ партито със своя микс.

В момента Локомотив Дряново е на 9-то място в групата. След големия празник отборът отново тренира усилено и се готви за победа при гостуването в град Никопол тази сряда.